n Orientasievektor-meetmetode om die vorms van plat figure te beskryf en te vergelyk, soos toegepas op vrug- en blaarprofiele van 'n aantal mangocultivars - Robbertse, P.J. (Petrus Johannes), 1932- (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1990.