Die Biologie van enkele fungussoorte wat by die kommersiele verbouing van Agaricus bisporus (Lange) Imbach in Suid-Afrika probleme skep - Eicker, A. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1987