Bodamp-gaschromatografie met die dinamiese oplosmiddeleffekinlaat : toepassing in die chemotaksonomie van Acacia - Rohwer, Egmont Richard (University of Pretoria, 2024)
Thesis (MSc (Chemisty))--University of Pretoria, 1990.