Hantering van tydreekse met verlore waarnemings met behulp van die toestandruimte benadering en die Kalmanfilter - Du Toit, S.H.C. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc (Mathematical Statistics))--University of Pretoria, 1991.