Voedingsekologie van die kameelperd Giraffa Camelopardalis in die Vaal SPA natuurreservaat - Van Hoven, Wouter (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc (Wildlife Management))--University of Pretoria, 1995.