Die Invloed van temperatuur op bloeiwyse-inisiasie en -differensiasie van Ornithogalum Thyrsoides Jacq - Von Staden, D.F.A. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc Agric (Horticulture))--University of Pretoria, 1983.