'n Idiografiese beeld van standerdsesleerlinge met wiskunde-angs : 'n ortopedagogiese perspektief - Viljoen, J. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MEd (Orthapedogogy))--University of Pretoria, 1992.