Die Rand van die bosveldstollingskompleks, suid van Burgersfort, insluitende sekere perikotiet-liggame en die gemetamorfoseerde serie Pretoria - Willemse, J. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc (Geology))--University of Pretoria, 1964.