’n Stelselbenadering tot die Ontwerp en Ontleding van Prosesse vir Klankproduksie - Roux, Gerhard Wachtendonck (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (PhD (Music))--Stellenbosch University, 2016.