'n Houdingsondersoek na die taalbeleid en taalplan van die Universiteit Stellenbosch : die houdings van derdejaarstudente en dosente - Swart, Christel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016.