’n Geokrities-vergelykende analise van Afrikaans- en Engelstalige Suid-Afrikaanse stedelike romans - Burger, Barbara (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2016.