'n Vergelykende ondersoek na die toekenning van debuutpryse vir Afrikaanse en Nederlandstalige poësie, 1990 - 2009 - Bonthuys, Marni (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2016.