Die vertaling van ’n hibriede teks : ’n ondersoek na die uitbeelding van karakters in 7 Days en Cobra deur Deon Meyer - Kleyn, Ruchelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2017.