Die persepsies van nuut-gekwalifiseerde professionele gesondheidswerkers oor hulle verpligte gemeenskapsdiens in ‘n landelike gemeenskap in die Wes-Kaap - Esterhuyse, Wilhelmina Jacoba (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2017.