Lewenskwaliteit in biomediese konteks : filosofies-etiese ondersoek - Breitenbach, Maritza (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MPhil (Philosophy))--University of Stellenbosch, 2006.