Die funksie van liminaliteit in die roman-oeuvre van Nederlands-Irakese skrywer Rodaan Al Galidi - Neethling, Susanna Elizabeth Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2017.