'n Gevallestudie van graad 6-leerders se onderwys belewing in ’n landelike skool - Van Geems, Cibella M. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Stellenbosch University. Faculty of Education. Dept. Education Policy Studies