Die ervaringe van beginnerprinsipale na aanleiding van kurrikulumleierskap en -bestuur by hul skole : ‘n gevalle studie van vier beginnerprinsipale - Swarts, Jerry (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Stellenbosch University. Faculty of Education. Dept. Education Policy Studies