Navorsing oor die beleefde ervaring van vroue-adjunkhoofde: ŉ studie van vier skole in die Overberg Onderwysdistrik - Bailey, Yolanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2017