Die belewing en die vergestalting van veerkragtigheid van ouers van kinders met aandagtekort- en hiperaktiwiteitsversteuring in hul middelkinderjare - Du Toit, Susan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (DEd)--Stellenbosch University, 2017