Kinders in die Anglo-Boereoorlog (1899-1902) konsentrasiekampe : ‘n ondersoek na die moontlike invloed van voeding en belewenis - Strydom, Cornelia Nikke (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2017.