Evangelisasie deur sport- en rekreasiebediening : 'n prakties-teologiese ondersoek - Wiegand, Heinrich Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2017.