Skoolhoofde se leierskapspraktyke met betrekking tot die skepping van ruimte by hul skole - Burger, Johann Richards Vivian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (DEd)--Stellenbosch University, 2017