Die interpretasie van die vervullingsitate in Matteus aan die hand van ironie as pragmatiese taalkomponent - Conradie, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2017