Van Afrikanerkultuur tot korporatief : die geskiedenis van Sanlam se hoofkantoor-personeelkorps 1918 – 2008 - Beukes, Wynand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2017.