'n Streeksgeskiedenis oor die kusdorpe in die Strandveld van die Overberg, circa. 1940-1994 - Galloway, Theodore Sidney (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2017.