Identiteitskonfigurasies in wit Afrikaanse rap-musiek met spesifieke verwysing na Die Antwoord, Jack Parow en Bittereinder - Klopper, Annie Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2017.