'n Praktiese teologiese ondersoek na kontemporêre jeugkultuur en depressie in tienerdogters - Howell, Rykie Isabelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2017)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2017.