Die ondersoek na beweerde seksuele misbruik van voorskoolse kinders: Verantwoordelikhede van forensiese maatskaplike werkers in die Suid-Afrikaanse Polisiediens - Benham, Melanie Danelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2018.