’n Ondersoek na Ronelda Kamfer se poësie aan die hand van bell hooks se filosofie oor ras en taal - Vermeulen, Dalene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2018.