Van drama na draaiboek : ’n vertaalteoretiese beskouing van die herskrywing van Faan se trein uit dramateks in draaiboek - Ellis, Nicolene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2018.