Demokratiese konsolidasie in Afrika : 'n vergelykende studie tussen Botswana en Mauritius - Slabbert, Nica-Elize (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Political Science))--University of Stellenbosch, 2006.