Poesie op die podium : ’n ondersoek na die sosiale rol en betrokkenheid van performatiewe kultuurvorme, met spesifieke verwysing na Afrikaanse gedigte en lirieke - Smit, Mathilda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2018.