Die implementering van ‘n boelie-voorkomingsprogram vir laerskoolleerders deur aksienavorsing - Goliath Geldenhuys, Shannon Lee (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2018.