Whatsapp as ondersteuningsplatform vir ouerbetrokkenheid van Xhosa-sprekende leerders by ‘n Afrikaans medium skool - Slinger-Steenberg, Leah Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2018.