Armoede en rykdom na aanleiding van ’n Ou-Testamentiese perspektief : ’n analogiese en etiese interpretasie van die Josefverhaal - Naude, Stephanus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2018.