Perdryterapie vir laerskoolleerders met fisiese gestremdhede: Sienings van professionele en beroepspersone - Nel, Lejeanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2018.