Die verband tussen EBW-teorie en die praktyk in die EBW-klaskamer: ŉ kreatiewe perspektief - Rademeyer, Marlize (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2018.