'n Kritiese ondersoek na Kaapse Afrikaanse taalkunde en kallitidentiteit in die Afrikaans Huistaalklaskamer aan die hand van Kaapse Afrikaanse idiomatiese uitdrukkings - Basson, Earl Ray (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2018.