Departementshoofde in Wes-Kaapse skole: Die vestiging van rolle en verantwoordelikhede wat betref onderrig, leer, bestuur en leierskap - Geland, Jon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2018.