'n Ondersoek na graad 4-leerders, met IsiXhosa as huistaal, se leerpraktyke van Afrikaans Eerste Addisionele Taal in ’n meertalige konteks : 'n gevallestudie - Nel, Jana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2018.