’n Vergelykende studie van plaasgrootte- en grondprys- verwantskappe tussen drie erkende wynproduksie- areas in die Wes- Kaap - Du Toit, Daniel Ernst (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MCom)--Stellenbosch University, 2018.