Die bewustheid, houding en rapporteringspraktyke van grondslagfase-onderwysers rakende kindermishandeling - Punt, Yvette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2018)
Thesis (MEdPsych)--Stellenbosch University, 2018.