Groei- en produksievergelyking tussen konvensionele, multi-eenheid, siektegeteisterde varke en hoë gesondheids multi-eenheid varke - Raath, Jacobus Johannes (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Animal Sciences))--University of Stellenbosch, 2006.