Die rol van die verbondsouers en die kerk in die aanspreek van die geloofsvormingskrisis van adolessente - Du Toit, Dubois (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2007.