’n Ondersoek na die gereedheid van onderwysers vir die demokratiese aard van onderwys in die Wes-Kaap, Suid-Afrika - Smuts, Hortense (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2019.