Die verwerking van n jeugroman na n verhoogteks teen die agtergrond van kulturele en geografiese verplasings : n gevallestudie aan die hand van Dis ek, Anna - Nel, Alma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MDram)--Stellenbosch University, 2019.