'n Praktiese-teologiese ondersoek na die rol van leierskap in geloofsgemeenskappe met betrekking tot lidmate met gestemdhede - Matthee, Antoinette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2019.