Die meetbare effek van ’n elektroniese skryflaboratorium : ’n loodsprojek aan die Universiteit van Stellenbosch - Loftie-Eaton, Eloise (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2004.