Metamodernisme en kuns : diepte, affek en betrokkenheid in Vlakwater (2015) deur Ingrid Winterbach en De consequenties (2014) deur Nina Weijers - Vermaak, Janet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2019.